Termeni, condiții și confidențialitate

CONTACT

Administratorii site-ului si/sau persoanele/departamentele carora le sunt adresate e-mail-uri sau scrisori, desi isi rezerva acest drept, nu au obligatia de a pastra o evidenta a lor, avand deplina libertate in luarea deciziilor privind gestionarea acestora.

Compania SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ nu ofera nici o garantie si nu isi asuma raspunderea vis-à-vis de intreruperi, pierderea legaturii sau erori intervenite in cazul accesarii site-ului, precum si de prejudiciile cauzate de insecuritatea liniei si a calculatorului de pe care persoana se conecteaza la site. Eventualele nemultumiri legate de site pot fi adresate administratorilor site-ului, care isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta.

SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila termenii si conditiile acestui acord, precum si aspectul si optiunile sau facilitatile oferite de site. Va recomandam sa cititi periodic acest acord pentru a lua la cunostinta modificarile survenite. Continuarea utilizarii site-ului de catre vizitatorii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea fara rezerve a modificarilor. Respectarea prezentului acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti vizitatorii, fara exceptie.

Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la interzicerea accesului pe site.

LIVRARE

Serviciile de dezvoltare se efectuează doar în baza unui contract semnat în prealabil Livrarea și prețul serviciilor se stabilesc în contractul de dezvoltare.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

Pentru a raspunde intrebarilor dvs., pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate apare necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs.

SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ se obliga sa protejeze confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nici un fel de informatii cu caracter personal nu vor fi transmise catre terti, cu exceptia acelor terti parteneri SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ care asigura buna functionare a acestui site.

Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal.

Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de dvs. prin site-ul nostru.

Toate aceste informatii colectate de SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

NETOPIA este procesatorul de plati online SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ si asigura transferul banilor de la dumneavoastra in contul SAMUEL COMAN ÎNREPRINDERE INDIVIDUALĂ.

In momentul in care v-ati dat acordul pentru plata online suma necesara achitarii produselor este BLOCATA pe cardul dumneavoastra pana la confirmarea tranzactiei de catre administratorul portalului.